Menu openen

Coaching en voeding

Ik werk al jaren met de Piroche Methode, en wilde graag nog meer balans zoeken door mijn behandelingen te combineren met gezonde voeding waardoor dit nog meer resultaat zou geven voor mijn klant één van mijn voorwaarden is  wel dat ik het met pure  voeding kan  combineren en toepassen.

Het moet gemakkelijk zijn,het moet toe te passen zijn in een gezinsleven, maar ook voor diegene die weinig thuis eet te doen zijn. Geen dieet maar een levensstijl die vol te houden is. Inmiddels heb ik in 2014 de opleiding trainier hormoonfactor  afgerond en de B-licentie van oerslank coach behaald .

Daarnaast nog veel lezingen en losse cursusdagen  gevolgd op het gebeid van voeding.

Wat doet voeding met je gezondheid en waardoor komt dit:

Hormonen spelen hierbij een belangrijke rol, ze bepalen hoe we ons voelen , of we lekker in ons vel zitten, of  veel last hebben van stress, of we goed of niet goed kunnen slapen.

Hoe ons lichaam signalen geeft om ons te vertellen dat we niet in balans zijn  pijntjes, allergische reacties voedingsintoleranties , acne, couperose, darmproblemen, candida, over- of ondergewicht, lovehandles, veel sporten en niet af kunnen vallen (over) vermoeidheid, migraine, overgangsklachten, PCOS maar ook lichamelijke problemen als lipoedeem, lymfoedeem, fibromyalgie, reuma, diabetes, autoimmuunziektes enz.

Als je hormonen in balans zijn :

Een permanente levenstijlverbetering geeft evenwicht in je hormonen en je voelt je gezonder en energieker

Werkwijze:

We beginnen met een uitgebreide intake lijst. Dit is belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw leefstijl, gezondheid, klachten en doel. Aan de hand van de uitkomst van deze intake lijst kan ik je een eerlijk advies geven en kunnen we bespreken wat we gaan doen om jou doel te bereiken. Voor de ene persoon is één consult voldoende en voor de ander is een vervolg van éen of meer afspraken wenselijk .

Ook kan er een persoonlijk behandelplan gemaakt worden in combinatie met gezicht en/of lichaamsbehandelingen.

Bij bijvoorbeeld acne, couperose, rosacea,  lipoedeem, lymfoedeem, fibromyalgie, cellulitis, overgangsklachten, afvallen enz.

Created by: Duracom