Menu openen

Arrangementen

Kennismakings arrangement:

1. Noesis gezichtsbehandeling (90 min.) Een ware vitamine boost voor uw gezicht. Met een stralend eindresultaat

2. Expressions gezichtsbehandeling ( 90 min.) Een liftend, verjongend effect, speciaal voor de expressie rimpeltjes.

3. Rosalpina face energy walking ( 60 min.) een zeer ontspannen gezichtsbehandeling die stress als sneeuw voor de zon laat verdwijnen  en vitaliteit aan de huid geeft.

Normaal € 220,50 voor drie behandelingen Nu voor € 190,50

Winter dreams arrangement:

Een arrangement om bij weg te dromen

Januari: Voetenbad met een energetische rugbehandeling. Een voetenbad met energetische badolie die u volledig tot rust brengt en ontspant. De energetische rugbehandeling, een pure wellness behandeling voor totale ontspanning en welbehagen. (90 min.)

Februari: Noesis gezichtsbehandeling, een ware vitamine boost voor uw gezicht . Bevorderd de bescherming voor de huid, vervaagt rimpeltjes en fijne lijntjes. Geeft een nieuwe frisheid en vitaliteit aan de huid.(90 min.)

Maart: Rosalpina bodymassage, voel en ruik de liefde voor de natuur en haar buitengewone alpenflora. Deze bodymassage activeert, is tegen vroegtijdig veroudering en geeft vitaliteit. (90 min. )

Normaal € 240,50 voor drie behandelingen Nu € 210,50

Spring for your skin arrangement :

April: Expressions gezichtsbehandeling , een verfrissend, verjongend effect ,vervaagd de expressierimpeltjes (90 min.)

Mei: Bodydrainage , een energetische lichaamsbehandeling dmv. cuppingmassage/ lymfedrainage  (90 min)

Juni: Aromatische voeten  behandeling  en mini facelift, een heerlijke behandeling voor je voeten klaar voor de slippers!  en een  gezichtsbehandeling om net zo te stralen als de zomer zon ( 120 min.)

Normaal € 254,00  Nu € 224,00

Summertime arrangement :

Juli of augustus: Bodyscrub met bodymasker en massage, een heerlijke voorbereiding op zon , zee en strand (120 min.)

Normaal € 97,50 Nu € 87,50

Rebalance you're body & mind

September: Rosalpina body & face treatment, Een heerlijke behandeling van top tot teen die alle spanning uit gezicht en lichaam haalt . De heerlijke geuren van de alpenkruiden zorgen voor extra  ontspanning en de producten van de rosalpinalijn verzorgen en herstellen u huid weer optimaal  na  alle zomerzon. ( 150 min.)

Oktober: Wellness bodydrainage, een lichaamsbehandeling dmv. cuppingmassage . Het herstelt de innerlijke en uiterlijke balans , hierdoor krijgt u meer energie en bent u meer ontspannen. ( 90 min.)

November: energetic facial treatment, een behandeling waarbij de rug , het decolleté en uiteraard het gezicht worden behandeld. Na deze behandeling ziet uw huid er weer stralend uit. (120 min.)

Normaal € 295,00 , Nu € 265,00

Happy year arrangement:

Kiest u voor het hele jaar door voor ontspanning en balans?

Winterdreams , spring for your skin, summertime & rebalance you're body & mind

Normaal € 887,00 , Nu € 797,00

Plus € 20,00 korting op een behandeling naar keuze in de maand december of, een rosalpina giftset face € 53,00  / rosalpina giftset body €44,50

 

 

 

 

Created by: Duracom