Menu openen

Arrangementen

Kennismakings arrangement:

1. Noesis gezichtsbehandeling (90 min.) Een ware vitamine boost voor uw gezicht. Met een stralend eindresultaat

2. Expressions gezichtsbehandeling ( 90 min.) Een liftend, verjongend effect, speciaal voor de expressie rimpeltjes.

3. Rosalpina face energy walking ( 60 min.) een zeer ontspannen gezichtsbehandeling die stress als sneeuw voor de zon laat verdwijnen  en vitaliteit aan de huid geeft.

Normaal € 200,00 voor drie behandelingen Nu voor € 170,00

Winter dreams arrangement:

Een arrangement om bij weg te dromen

Januari: Voetenbad met een energetische rugbehandeling, Winterdreams voetenbad een droom voor uw zintuigen. Met de geur van sinaasappel en kaneel.De energetische rugbehandeling, een pure wellness behandeling voor totale ontspanning en welbehagen .(90 min.)

Februari: Noesis gezichtsbehandeling, een ware vitamine boost voor uw gezicht . Bevorderd de bescherming voor de huid, vervaagt rimpeltjes en fijne lijntjes. Geeft een nieuwe frisheid en vitaliteit aan de huid.(90 min.)

Maart: Rosalpina bodymassage, voel en ruik de liefde voor de natuur en haar buitengewone alpenflora. Deze bodymassage activeert, is tegen vroegtijdig veroudering en geeft vitaliteit. (90 min. )

Normaal € 210,00 voor drie behandelingen Nu € 180,00

Spring for your skin arrangement :

April: Expressions gezichtsbehandeling , een verfrissend, verjongend effect ,vervaagd de expressierimpeltjes (90 min.)

Mei: Bodydrainage , een energetische lichaamsbehandeling dmv. cuppingmassage/ lymfedrainage  (90 min)

Juni: Aromatische voeten  behandeling  en mini facelift, een heerlijke behandeling voor je voeten klaar voor de slippers!  en een  gezichtsbehandeling om net zo te stralen als de zomer zon ( 120 min.)

Normaal € 245,00  Nu € 215,00

Summertime arrangement :

Juli of augustus: Bodyscrub met bodymasker en massage, een heerlijke voorbereiding op zon , zee en strand (120 min.)

Normaal € 85,00 Nu € 75,00

Rebalance you're body & mind

September: Rosalpina body & face treatment, Een heerlijke behandeling van top tot teen die alle spanning uit gezicht en lichaam haalt . De heerlijke geuren van de alpenkruiden zorgen voor extra  ontspanning en de producten van de rosalpinalijn verzorgen en herstellen u huid weer optimaal  na  alle zomerzon. ( 150 min.)

Oktober: Wellness bodydrainage, een lichaamsbehandeling dmv. cuppingmassage . Het herstelt de innerlijke en uiterlijke balans , hierdoor krijgt u meer energie en bent u meer ontspannen. ( 90 min.)

November: energetic facial treatment, een behandeling waarbij de rug , het decolleté en uiteraard het gezicht worden behandeld. Na deze behandeling ziet uw huid er weer stralend uit. (120 min.)

Normaal € 265,00 , Nu € 235,00

Happy year arrangement:

Kiest u voor het hele jaar door voor ontspanning en balans?

Winterdreams , spring for your skin, summertime & rebalance you're body & mind

Dan ontvangt u  een korting van € 90,00  totaal

Plus € 30,00 korting op een behandeling naar keuze in de maand december of, een rosalpina giftset face € 39,50  / rosalpina giftset body €36,00

 

 

 

 

Created by: Duracom